Gazetari zbulon sekretet e nëndetëses që humbi në vendin e Titanikut

Me nëndetësen që ka humbur në vendin e Titanikut, reporteri i CBS David Pogue ishte zhytur me sukses në rrënojat e Titanikut.

Duke folur për ERT, gazetari u shpreh i tronditur nga zhdukja e nëndetëses dhe duke iu referuar përvojës së tij, tha: Nuk do të gënjej, isha pak nervoz para se të hipja në bord.

Siç shpjegoi gazetari përpara se të hipte në nëndetëse, ai, si pasagjerët e tjerë, duhej të firmoste se merrte përgjegjësinë për gjithçka që mund të shkonte keq në një operacion kaq të rrezikshëm.
Ai ka treguar se çfarë duhej të firmoste: “Një zhytëse eksperimentale që nuk është miratuar ose certifikuar nga asnjë organ rregullator dhe mund të rezultojë në lëndime fizike, paaftësi, shqetësim emocional ose vdekje”.

Në fakt, siç zbuloi ai, themeluesi i kompanisë shpjegoi se pavarësisht materialeve të dyshimta të ndërtimit të nëndetëses, ajo është në gjendje të kryejë një udhëtim të sigurt.

Latest articles

Related articles