Dash Shega del kundër Këshillit Kombëtar të PD

Në një intervistë në rubrikën “Opinion” në News24 deputeti Dash Shega u shpreh se po kryhen procese të njëanshme për zgjedhjen e kryetarit. Ai gjithashtu theksoi se anëtarët janë zëvendësuar më persona që nuk janë të fushës përkatëse, duke i cilësuar si ‘punonjës të call center’.

Deputeti Shega më tej u shpreh së në PD po bëhet një proces fals për zgjedhjen e kryetarit të ri dhe kjo sipas tij po e çon partinë drejt greminës.

Latest articles

Related articles