KOMENT – Safet Gjici, maniaku i Edi Ramës

Safet Gjici, babai i 4 femijeve dhe njeheresh gjysh, pranoi sot te jape doreheqjen duke u justifikuar se prej kohesh kishte ndertuar maredhenien me vajzen ne videon seksiste.
Ne fakt nuk po gjykohet se pse kishte ndertuar nje raport intim jashtemartesor.
Por Gjici, po gjykohet për aktin seksual në ambjentet e zyrës së shtetit dhe simboleve shtetërore.
Këtë gjë Safet Gjici, edhe me gruan e ligjshme ta kryejë në ambjentet e zyrës së shtetit, është “Shpërdorim detyre” dhe kriminale.
Zyra e Kryetarit të Bashkisë së Qytetit, është tempulli shtetëror, ku orientohen politikat, ekonomia, jeta sociale, kulturore dhe infrastruktura e një komuniteti me mijëra njerës.

Latest articles

Related articles