Zgjedhjet për kryetarin e ri, nesër mblidhet Kryesia e PD-së

Pas kërkesës së një grupi deputetësh, nesër do të mblidhet Kryesia e Partisë Demokratike.

Kryefjala e diskutimit me siguri do të jenë zgjedhjet për kryetar të partisë, ngritja e grupeve të punës, kolegjin zgjedhor dhe propozimin e Sekretarit të Përgjithshëm për Këshillin kombëtar të PD.

Kujtojmë se, në mbledhjen e fundit të Kryesisë pati tensione dhe debate të forta, si dhe u vendos që zgjedhjet për kryetar të mbaheshin më 29 korrik.

Latest articles

Related articles