RTSH – Zbulohen emrat e 6 kandidatëve për drejtor të përgjithshëm

Më datë 30 maj u hap formalisht gara fiktive për drejtuesin e ri të Radio Televizionit Shqiptar.

Mediat raportojnë 6 emrat që do të kandidojnë për këtë post.

Kandidatët janë Engjell Musai, Enrik Mehmeti, Viron Baboci, Laureta Rosho, Alfred Peza dhe Helidon Haliti.

Sipas përcaktimit të kritereve, drejtori i Përgjithshëm i RTSH-së, nuk lejohet të jetë anëtar i partive apo shoqatave politike, nuk lejohet të jetë kandidat për deputet, apo të jetë zgjedhur i tillë gjatë dy legjislaturave të fundit.

Latest articles

Related articles