“UFO-t fenomen real, SHBA ka siguruar anije kozmike me origjinë aliene”

David Charles Grusch, 36 vjeç, gjithashtu raportoi se ishte kërcënuar për deklaratat e tij. Precedentët në Itali, shënimi nga Qendra Kombëtare e UFO-ve.

Anije kozmike “ekzotike” ose aliene dhe metamateriale (d.m.th. materiale me karakteristika që nuk mund të identifikohen me ato natyrore të njohura nga ne): 16 vjet pas zbulimeve të para, ja një pjesë tjetër e dukshme nga SHBA në skenarin gjithnjë e më pak të mjegulluar të UFO-ve. ( objekte fluturuese të paidentifikuara ) ose Uap (Fenomene ajrore të paidentifikuara).

David Charles Grusch, 36 vjeç, ish-oficer i dekoruar në Afganistan, veteran i Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës Gjeohapësinore (NGA) dhe i Zyrës Kombëtare të Zbulimit (NRO), i cili punoi për tre vjet në Task Forcën për Fenomenet Ajrore të Paidentifikuara dhe më pas, deri në vitin 2022, në Vetë kreu i NGA për analizën UAP, me pak fjalë, një djalë me kredenciale të forta, deklaron se Shtetet e Bashkuara, dhe jo vetëm kaq, kanë prej vitesh avionë të paprekur (anije kozmike) ose avionë skrap të përcaktuar si “aliene”. . Ose, më mirë akoma, teknologjia aktuale nuk lejon krijimin e këtyre mjeteve fluturuese, për më tepër të ndërtuara me metamateriale. Përkufizimi “aliene” ose i huaj rrjedh gjithashtu nga konsiderata se, duke pasur parasysh mbulimin satelitor që përfshin çdo cep të planetit, bëhet formalisht e pamundur për dikë (një fuqi e madhe).

Për Grusch, Kongresi tashmë ka “informacion të klasifikuar” në lidhje me këto avionë të rikuperuar “jo të krijuar nga njeriu”. Megjithatë, në raportet e fundit mbi fenomenin UAP, këto çështje nuk janë zbuluar. Për më tepër, ish-oficeri pretendon se kërcënohet me hakmarrje ligjore për zbulimin e këtij informacioni.

Siç raportohet nga faqja amerikane thedebrief.com, ish-oficeri pretendon se rikuperimi i rrënojave apo avionëve të huaj ka ndodhur “për dekada” dhe se përfshin edhe vendet aleate të Shteteve të Bashkuara. Sipas gjetjeve të treguara nga Grusch, objektet e gjetura janë “me origjinë ekzotike (inteligjencë jo-njerëzore, jashtëtokësore ose origjinë të panjohur) bazuar në morfologjitë e automjeteve dhe testet e shkencës së materialeve apo edhe posedimin e aranzhimeve unike atomike dhe nënshkrimeve radiologjike”.

Janë pretendime që i bëjnë jehonë atyre të Luis Elizondo, ish-agjent dhe ish-ekzekutiv i programit sekret Aatip (Programi i Avancuar i Identifikimit të Kërcënimeve Ajrore). Jonathan Grey, oficer i Komunitetit të Inteligjencës së Shteteve të Bashkuara në detyrë për Qendrën Kombëtare të Inteligjencës Ajrore dhe Hapësinore (NASIC), shton: “Fenomeni i inteligjencës jo-njerëzore është real. Ne nuk jemi vetëm” – tha Grey – “Rimëkëmbjet e këtij lloji nuk kufizohen vetëm në Shtetet e Bashkuara. Ky është një fenomen global, por mungon një zgjidhje globale. Studimet dhe kërkimet e materialeve “ekzotike”, që datojnë nga fillimi i shekullit të 20-të, nuk duhet të mbeten më sekret. Origjina e shumicës së këtyre materialeve më pas u shpjegua dhe iu atribuua njeriut dhe jo të gjithëve. Dhe çdo numër më i madh se zero në këtë kategori përfaqëson një përqindje statistikore të pamohueshme”, shprehet David Charles Grusch.

Latest articles

Related articles