“Oligarkët, Rama e Berisha janë bashkë në një tavë”, Basha: Kush ka shkaktuar tensione të mos jetë më anëtar i PD-së

Ish kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha dënoi sharjet dhe fyerjet që militantët u kanë bërë deputetëve në përfundim të mbledhjes së kryesisë së PD-së pasi u vendos mbajtja e zgjedhjeve në 20 korrik.

“Refuzoj dhe dënoj me forcë çdo sjelle, fjalët, banalitetet dhe kërcënimet që janë shkëmbyer gjatë një tensioni. Në mënyrë absolute jeni dhe keni mbështetjen time personale dhe politike. Sikurse keni distancimin e plotë. Ky nuk është modeli ime. Shpesh herë kam marrë edhe kosto. Analistë thonë që jam i butë, por nuk jam i butë, por jam i vendosur. Personat që e kanë bërë jo vetëm që nuk kanë mbështetjen time por nëse janë anëtarë të PD-së, propozimi im është që të mos jenë më anëtarë të PD-së”, tha Basha.

Ai akuzoi Ramën dhe Berishën se janë bashkë me oligarkët për “t’i ngulur thikën” Partisë Demokratike.

“Oligarkët, Berisha dhe Rama janë bashkë, janë në tavë. Edhe një javë pas zgjedhjeve kanë vërshuar favore dhe leje ndërtimi për ortakët e trekëndëshit të Bermudës. Ata natën ndajnë favoret, ditën bëjnë sikur zihen”, tha Basha.

Latest articles

Related articles