Mos merrni mend e Dash Shegës!

Deputeti Dash Shega ka qenë më i ashpri kundër Lulzim Bashës në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Demokratike.

Ai është njeri i misioneve.
Misioni i parë ka qenë veshja polic. Misioni i dytë ishte veshja prokuror. Misioni i tretë ishte veshja me kamuflash si “rebel” në drekën e restorant “Aragostës” me Bamir Topin.
Misioni katër ishte veshja deputet me pistoletë.

Të gjitha këto misione i ka bërë sipas udhrave të kryemisionarit të demokracisë dhe votës së lirë, profesor doktor Demokracisë.

Mirëpo Dash Shega nuk e kupton që Washingtoni i di këto gjëra dhe më shumë seç di Shega vetë për Dashin e tij.

Latest articles

Related articles