Evi Kokalari shpall lëvizjen politike në Tiranë. ja data dhe vendi

May be an image of ‎1 person, clarinet and ‎text that says '‎9:44 AM Sun Jun eventbrite.com اار 58% KONSERVATORET FUSHATA "SHPETO SHQIPERINE" EVI KOKALARI PREZANTIM I LEVIZJES KONSERVATORE KONSERVATORE NdryshimiFillon 18 Qershor 2023 Ora 12:00 Hotel Rogner NDRYSHIMI FILLON SOT‎'‎‎

Latest articles

Related articles