Berisha i lodhur, përsërit sllogane të vjetra

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot sloganin e ri që vjen pas rezultatit në zgjedhjet e 14 majit. I lodhur në fytyrë dhe në atikulim, Berisha tha se:

“Pa zgjedhje të lira, nuk ka zgjidhje”- është slogani i ri.

“Pas nesh është baneri me sloganin e ri pas zgjedhjeve të 14 majit. Pa zgjedhje të lira, nuk ka zgjidhje”- nisi fjalën e saj zëdhënësja e partisë Floriana Garo.

Latest articles

Related articles