“Të dashuroj Edi Rama” – Korçarja nuk përmbahet para Udhëheqësit të Lavdishëm

Gjatë turit të falenderimeve, kryeministri Edi Rama ka marrë edhe propozime dashurie. Rama ka qenë dje në Korçë teksa qytetarë të shumtë e kanë takuar dhe përshëndetur.

Nuk ka munguar as shprehjet e dashurisë, siç është rasti i kësaj vajze që e ka deklaruar publikisht. Kur kreu i Bashkisë së Korçës i ka dhënë fjalën kryeministrit Edi Rama, ajo ka bërtitur “të dashuroj” duke e shoqëruar dhe me gjeste, deklaratën e saj

Latest articles

Related articles