Presidenti Begaj dekreton ligjin për rritjen e pagave

Presidenti Begaj dekreton ligjin për pagat.
Ligji për rritjen e pagave të pushtetarëve u votua të enjten në parlament me shumicë votash dhe pritet të hyjë në fuqi vitin e ardhshëm. Ky ligj solli mjaft reagime lidhur me situatën ekonomike që po kalon vendi ynë.

Latest articles

Related articles