Varaku: PD-ja mund të fitojë vetëm nëse ikën Berisha

Analisti Redi Varaku i ftuar tek “5pyetjet” tha se PD-ja të rikthehet denjësisht vetëm nëse ikën Berisha.

“SHBA shënjestrën korrupsionin brenda PD-së, nëse mendojmë opozitës si trupin e një personi ky kancer nuk po lejon të rritet asnjë embrion i ri brenda vetes.

Nëse këto zgjedhje dhe kiomterapia këtyre zgjedhjeve do të funksionojë. PD-ja do të rritet. Këto zgjedhje treguan se Berisha nuk është zgjedhje.”

Latest articles

Related articles