Yuri Kim mesazh nga Vlora: Askush s’duhet të shesë dhe të blejë votën!

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka mbërritur pasditen e sotme në Vlorë.

Ambasadorja e cila është në rolin e vëzhgueses ka mbërritur në një Qendër Votimi për të ndjekur nga afër procesin.

Ajo tha për mediat se askush nuk duhet të blejë apo të shesë votën. Ndër të tjera Kim theksoi se është përgjegjësi e autoriteteve që të zbatojnë ligjet.

Kim: Jam një nga vëzhguesit e shumtë ndërkombëtarë. Deri më tani nduket mirë, por jam një person dhe do të duhet të presim të gjithë vëzhguesit. duhet të dërgojmë raportimet nga raporti i ODHIR.

Latest articles

Related articles