Numërohet fletët e para në Vorë, kush kryeson me më shumë vota

Dalin rezultatet e para sa i takon votimit në Vorë, ku ka pasur votim elektronik. Rezultatet 1557/1 dhe 1557 qendra e votimit ne kzaz 26 del rezultati. Blerim Shera 515 vota del fitues.

Në QV 1556/1, 200 vota Blerim Dhera. 19 vota Indrit Hoxha

Ndersa në QV 1556, 202 vota Blerim Shera dhe 32 Indrit Hoxha.

Latest articles

Related articles