Elbasan| Pas votimit, pajisjet elektonike hidhen si të ishin në plehra (VIDEO)

Pajisjet e votimit elektronik të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë hedhur në kamion pas përfundimit të votimit.

Ajo ç’ka bie në sy është mënyra se si pajisjet hidhen ne kamion pa asnjë kujdes.

Nuk dihet nëse pajisjet janë trajtuar në të njëjtën mënyrë dhe gjatë transportit para votimit, por nga Elbasani nuk kanë munguar raportimet për probleme me procesin e votimit përmes këtyre pajisjeve.

Ndërkohë që për këto pajisje elektronike, tenderi ka kushtuar plot 23 milionë euro.

 

 

Latest articles

Related articles