Senatori Chim Pecs: Iu tregoj çfarë do ndodhë me videon “Basha-Balla”

Do ngrihet një komision hetimor i Senatit Amerikan, me kompetenca gjyqësore. Një trupë gjykuese me përfaqësues nga distriktet Kamzas dhe Bathormore, do të gjykojë me objekt: “Veprime të papëlqyeshme për lexhendën e demokracis globale prof. dr. Sali Berisha.”
Senati Amerikan ka detyrim para njerëzimit të mbrojë demokracinë në nivel global. Prandaj çdo veprim i cili nuk pëlqehet nga lexhenda e demokracis prof. dr. Sali Berisha, është veprim që do të gjykohet si anti-demokratik.

Kështu ka deklaruar senatori amerikan republikan e pro berishian, Mr. Chim Pecs, senator i distriktit të Kamzasit në USA, i përfshirë në zhvillimet politike në Shqipëri.

Latest articles

Related articles