Alibeaj me demokratët e Matit: Besojmë te një PD që kërkon të përfaqësojë vlerat më të mira të së djathtës

Në takimin e rradhës u ndalëm me demokratët e Matit. Burra dhe gra me parime, të cilët besojnë te një Parti Demokratike që kërkon të përfaqësojë vlerat më të mira të së djathtës. Vlera si familja, ndershmëria dhe dashuria për Shqipërinë. Ne do të bëjmë të pamundurën që të ndërtojmë një të djathtë të tillë, dhe kam besimin që do tja dalim me kontributin e demokratëve matjanë dhe gjithë Shqipërisë.

Latest articles

Related articles