Pak momente shi dhe rrugët në Vlorë nisin të përmbyten. Por PS votohet nga 1997

Për 20 minuta shi në qytetin bregdetar dhe akset kryesore kanë nisur të grumbullojnë ujë.

Rrugët mbeten të qarkullueshme, por nëse shirat vijojnë, pritet të ketë probleme në qytet.

Kjo situatë është e vazhdueshme në Vlorë, ku dhe herë të tjera janë publikuar pamje nga lagje të rëndësishme të qytetit, për të cilat mjaftojnë pak reshje shiu dhe kthehen në “liqene”.

Latest articles

Related articles