Kandidati i PLL në Sarandë: Jolio Dine: Nese fitoj garën e Keshillit, shpërblimin do i’a dhuroj familjeve në nevojë.

Jolio Dine: Nese fitoj garën e Keshillit, shperblimin do i’a dhuroj familjeve në nevojë.

Jolio Dine: Politiken duhet ta vendosim ne sherbim te njerezve 👥🤝 dhe jo te vetes!

Une e di mire se ndihma ekonomike qe shteti jep per familjet ne nevoje, eshte teper minimale dhe e pamjaftueshme. Ashtu si cdo Bashki e vendit, edhe 📍 Saranda ka ne perberje qindra familje ne nevoje, madje shpesh edhe nen minimumin jetik.

✍️ Per kete arsye kam vendosur me zemer qe ne rast se do te jem fitues ne garen per Keshillin Bashkiak, do te dhuroj shperblimin e cdo muaji, per gjithe mandatin, tek familjet ne nevoje te Sarandes.

Latest articles

Related articles