BBV – Efi surpizohet nga Erida, zonja që dikur ajo i shkoi në ndihmë!

Efi mori një letër nga Erida, një zonjë që Efi i ka shkuar në ndihmë kur ajo patur nevojë.

Efi tha se Erida i shkroi para disa kohësh në Instragram dhe i kërkoi ndihmë. Ajo se bashkë me Mikelën dhe mikun e saj Xhoin shkuan në familjen e Eridës dhe e ndihmoi me disa gjëra, për të cilat Erida kishte nevojë.

Top Channel udhëtoi në familjen e Eridës dhe përmes një pamje filmike tregoi atë dhe familjen e saj.

Efi tha se është e lumtur pafund që Top Channel u shkoi në ndihmë atyre. Ajo shtoi se është mirënjohëse.

Erida bashkë me vajzën e saj të vogël surprizuan Efin dhe i uruan asaj fitoren. Ajo i dhuroi Efit dy palë këpucë dhe i dha lajmin e mirë se po pret fëmijë.

Erida u shpreh se nëse do ketë një vajzë, do ia vëre emrin Efi

Latest articles

Related articles