Luizi Ejlli surprizohet nga nëna e tij, përloten të dy

Në këtë ditë të 126-të Luizi u surprizua nga nëna e tij.

Në një skenë të improvizuar nga Vëllai i Madh, Luizi shkoi në Shkodër me biçikletë aty ku takoi nënën e tij.

Nëna e Luizit i tha atij që në këtë javë të fundit që ka mbetur duhet të bëjë vetëm humor brenda në shtëpi me të gjithë banorët.

Ajo tha se banorët duhet të kalojnë të gjithë shumë mirë. Luizi i tha Arbanës se tani e humbi Big Brotherin, pasi u përfshi në shumë emocione kur takoi të ëmën e tij. Ai tha që dëshira e tij është që nëna e tij të mos punojë më, por të qëndrojë në shtëpi me të dhe Kiarën.

Latest articles

Related articles