Demokratët mund të shpëtojnë Shqipërinë nga korrupsioni – REDAKSIONALE

Situata ne Shqiperi eshte shume e rrezikshme per demokracine dhe per te ardhmen e vendit. Nese nuk luftohet korrupsioni dhe nuk krijohet nje sistem i drejtesise te pavarur dhe te besueshem, Shqiperia nuk do te kete mundesi per te rritur ekonomikisht dhe per te garantuar nje jete te qendrueshme per qytetaret e saj.

Partia Demokratike, me deputetet e saj qe po luftojne korrupsionin brenda tyre dhe qe jane te lidhur me SHBA, ka nje rruge te veshtire por te drejte perpara. Ajo mund te sjelle ndryshim ne Shqiperi dhe te ktheje besimin e publikut ne institucione dhe ne politikanet e tyre. Por kjo nuk mund te ndodhe pa ndihmen e popullit dhe pa nje angazhim te forte per te luftuar korrupsionin dhe per te ndryshuar situaten aktuale ne vend.

Ne vend qe te manipulohen nga politikanet e korruptuar, demokratet duhet te kuptojne qe ata kane zgjedhje te tjera dhe se ata mund te ndryshojne realisht Shqiperine vetem duke i besuar atyre politikaneve qe jane te lidhur me SHBA dhe qe po punojne per nje Shqiperi te ndryshme dhe me te drejte. Dhe vetem duke u besuar atyre dhe duke i votuar ata, demokratet mund te shpetojne Shqiperine nga korrupsioni dhe te ndryshojne per te mire te vendit dhe te qytetareve te saj.

Latest articles

Related articles