Lekstakajt paguan një portugez dhe një anglez, për të marrë gjakun tek Nikulajt

Nga Elton Qyno
Një shtetas anglez, një portugez dhe dy vëllezërit Elton dhe Klodian Lekstakaj, janë shpallur në kërkim, pasi rezultojnë të jenë autorët e vrasjes së biznesmenit, Ardian Nikulaj.

Portugezi dhe Anglezi e kanë kryer vrasjen për llogari të dy vëllezërve Lekstakaj, të cilët në shenjë hakmarje kanë bërë ekzekutimin me pagesë të Nikulaj.

Shtetasi anglez është akomoduar pikërisht në hotelin dhe restorantin ku qëndronte dhe administrohej nga Nikulaj.

. Si rezultat i hetimeve janë dokumentuar veprimet dhe e gjithë dinamika nga ekzekutori dhe shtetasit e tjerë bashkëpunëtorë.

Janë sekuestruar prova biologjike të pakundërshtueshme që i përkasin autorit. Është dokumentuar përdorimi i automjeteve për një kohë të gjatë përpara ngajrjes të disa automjeteve. Janë caktuar masat e sigurisë për 6 shtetas të dyshuar si autorë. Vrasje për motive gjakmarrjeje.

Shtetasi EH me shtetësi

RRS shtetas portuges

TJC britanik

HB shtetase britanike

HM britanik

SHM shtetas britanikë

Latest articles

Related articles