Foto e killerit të Ardian Nikulaj

Ky është Ruben Saraiva, 27 vjeçari portugez që vrau biznesmenin Ardjan Nikulaj më 19 prill 2023.

Edmond Haxhia mësohet se është porositësi dhe financuesi i gjithë operacionit të vrasjes së biznesmenit, ndërsa shtetasit britanikë Harry Simson, Thomas Mithan, Steven Hunt dhe Harriet Bridgeman janë 4 britanikët që kanë ndihmuar për të kryer vrasjen.

Latest articles

Related articles