BRITANI, nesër të gjithë smartfonët do të bien në orën 15:00: test për një alarm kombëtar

Në orën tre të së dielës pasdite, të gjithë telefonat celularë në MB do të transmetojnë njëkohësisht një sinjal alarmi: një sirenë policie do të bjerë për dhjetë sekonda dhe celulari do të dridhet, edhe nëse është i fikur. Një mesazh do të shfaqet në ekran duke thënë: “Ky është një test kombëtar alarmi emergjent. Një shërbim i qeverisë britanike që do t’ju paralajmërojë në të ardhmen nëse ka një rrezik vdekjeprurës”.

Latest articles

Related articles