Bjanka Çopja në listën fituese për Këshillin Bashkiak në Elbasan, modeli ndryshe i PD

Bjanka Çopja, është pjesë e ekipit fitues për anëtar të Këshillit Bashkiak Elbasan në Zgjedhjet Vendore të 14 majit, nën siglën e Partisë Demokratike. Lindur më 15 shtator të 1994, në qytetin e Elbasanit, Bjanka ka përfunduar studimet e larta Baçelor në degën e Fizioterapisë, pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan. Studimet pas universitare i ka ndjekur në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, profili Infermieri, pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani”.

Bjanka Çopja vjen me një eksperiencë disavjeçare si administratore në sektorin privat dhe me motivimin, synimin e dëshirën që të kontribuojë në përmirësimin e vendimarrjes në Elbasan, ka pranuar të jetë pjesë e ekipit fitues në Zgjedhjet e 14 majit, nën siglën e Partisë Demokratike. Ndaj, të nderuar qytetarë të Elbasanit, ju kërkojmë me përulësi mbështetjen tuaj për vajzën e Elbasanit, për të qenë zëri juaj aktiv, i palëkundur dhe gjithmonë për të mirën e qytetit.

🗳 Në 14 maj, votoni Nr. 9

#BjankaCopja #partiademokratike #bashkiaelbasan #votonr9 #votobjanken #zgjedhjetvendore202Bjanka Çopja, është pjesë e ekipit fitues për anëtar të Këshillit Bashkiak Elbasan në Zgjedhjet Vendore të 14 majit, nën siglën e Partisë Demokratike. Lindur më 15 shtator të 1994, në qytetin e Elbasanit, Bjanka ka përfunduar studimet e larta Baçelor në degën e Fizioterapisë, pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan. Studimet pas universitare i ka ndjekur në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, profili Infermieri, pranë Universitetit “Aleksandër Xhuvani”.

Bjanka Çopja vjen me një eksperiencë disavjeçare si administratore në sektorin privat dhe me motivimin, synimin e dëshirën që të kontribuojë në përmirësimin e vendimarrjes në Elbasan, ka pranuar të jetë pjesë e ekipit fitues në Zgjedhjet e 14 majit, nën siglën e Partisë Demokratike. Ndaj, të nderuar qytetarë të Elbasanit, ju kërkojmë me përulësi mbështetjen tuaj për vajzën e Elbasanit, për të qenë zëri juaj aktiv, i palëkundur dhe gjithmonë për të mirën e qytetit.

🗳 Në 14 maj, votoni Nr. 9

#BjankaCopja #partiademokratike #bashkiaelbasan #votonr9 #votobjanken #zgjedhjetvendore202

Latest articles

Related articles