Bejko e nis ditën me shkrimtarin e njohur, Rudi Erebara: Ide të reja për jetën artistike dhe kulturore të Tiranës

Kandidati i PD për Tiranën, Roland Bejko e ka nisur ditën me një takim me shkrimtarin dhe perkthyesin e njohur, Rudi Erebara. Më poshtë statusi i tij në rrjetet sociale:

“Me shkrimtarin e njohur të Tiranës Rudi Erebara, folëm për ide të reja për artin dhe kulturën e qytetit.

Rudi është një personalitet shumë dimesional, nga i cili mora ide origjinale për artin, kulturën dhe arsimin profesional.”

#Voto6 #VotoRolandBejko

Latest articles

Related articles