Veliaj njeh vetëm anëtarët e Këshillit bashkiak të Tiranës që prishën Teatrin Kombëtar. Ja kush ishin

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, në mbledhjen e sotme të Këshillit Bashkiak i është përgjigjur opozitës në lidhje me deklaratat se nuk njohin anëtarët e këtij këshilli, duke thënë se ishin ata që i braktisën vendet e tyre.

Në fakt, Veliaj njeh vetëm anëtarët e Këshillit bashkiak të Tiranës që prishën Teatrin Kombëtar. Ja kush ishin:No photo description available.

Këshilltarët bashkiakë socialistë të Tiranës
Adrian Civici — Dekan i Fakultetit të Ekonomisë në Universitetit Mesdhetar;

Agim Kraja — Ish-këshilltar bashkiak i LSI-së, tani anëtar i PS-së;

Aida Llazani — Kryetarja e degës së Njësisë 8, Tiranë;

Albert Nikolla — Këshilltar i Kryeministrit Rama;

Albina Nanaj — Përkthyese, aktiviste e mbrojtjes së mjedisit;

Aldrin Dalipi — Ish-Kryetar i Këshilllit Bashkiak në vitin 2013;

Alketa Hila — Ish-Drejtoresha e Fondit të Sigurimeve të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor;

Arta Dollani — Drejtore e Institutit te Monumenteve të Kulturës (IMK);

Artur Sula — Dekan i Fakultetit të Filologjikut dhe Gjuhëve të Huaja;

Bajram Shera — Pedagog, Universiteti Bujqësor i Tiranës;

Bardhylka Kospiri — Zëvendësministre e Shëndetësisë, ish-aktiviste në Fondacionin Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara;

Besfort Lamallari — Zëvendësministër i Brendshëm, Prefekt i Qarkut Shkodër;

Blerina Doracaj — Kryetare e Forumit të Gruas Socialiste, Tiranë; ish-Drejtoresha e Hipotekës,

Bora Panajoti — Ish-këshilltare bashkiake e LSI-së;

Dajna Sorensen — Zëvendësministre e Financave;

Dorina Kuka — Drejtoreshë e Shkollës 9- vjeçare “Ali Demi”, Tiranë;

Egert Vargu — Ekonomist, anëtar i forumit rinor të Partisë Socialiste FRESSH;

Enis Hoxha — Ish-zëvendës kryeregjistrues, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë;

Eridian Salianji — Avokati i PS-së në KQZ;

Ermira Gjeci — Zëvendësministre e Bujqësisë;

Ervin Mete — Kryetar i Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare, ish-Zëvendëministër i Ministër i Ekonomisë dhe ish-Zëvendës Ministër i Financave;

Etjen Xhafaj — Zëvendësministër i Evropës dhe i Punëve të Jashtme;

Fatos Arapi — Pronar i Kompanisë Alba-Trans, i dënuar për përdorim të biletave të fallsifikuara të autibuzave të Tiranës;

Frida Krifca — Drejtore e Agjensisë së Zhvillimit të Bujqësisë;

Gazment Paja — Aktor;

Genc Duka — Punonjës i OST-së;

Genta Mezini — Ish-këshilltare bashkiake e LSI-së, tani anëtare e PS-së;

Gerta Pëllumbi — Pedagoge, Universiteti Bujqësor i Tiranës;

Glindxhet Madhi — Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Socialiste (FRESSH);

Hantin Bonati — Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë;

Iva Berahaj — Anëtare e forumit rinor të Partisë Socialiste (FRESSH);

Joleza Koka — Ish-Kryetare e FRESSH;

Julian Hodaj — Zëvendësministër i Brendshëm;

Katerina Marku — Anëtare e forumit rinor të Partisë Socialiste (FRESSH);

Klodeta Dibra — Pedagoge në UT, ish-deputete e PS-së;

Koli Bele — Ish-Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit;

Luan Bregasi — Sipërmarës, Kryetar i organziatës Biznes Albania;

Luiza Grazhdani — Eksperte për vlerësimin e pasurisë,

Maura Linadi — Anëtare e FRESSH;

Mira Kapisyzi — Zëvendësministre e Shëndetësisë;

Naim Halili — Ish- këshilltar bashkiak i LSI-së, tani anëtar i PS-në;

Oltion Rrumbullaku — Zëvendësministër i Arsimit;

Orion Glozheni — Mjek;

Ornela Çuçi — Zëvendësministre e Mjedisit dhe Turizmit;

Petrit Deskaj — Ish-kandidat për deputet i PS-së;

Plarent Ndreca — Sekretari i Pergjithshëm i Ministrisë së Brendëshme, ish-Sekretari i Pergjithshem i Ministrisë së Arsimit;

Redi Shtino — Ish-zëvendësministër i Arsimit;

Romina Kuko — Zëvendësministre e Brendshme;

Roy Bashaj — anëatr i forumit rinor të Partisë Socialiste FRESSH;

Sara Shameti — anëtare e forumit rinor të Partisë Socialiste FRESSH;

Sonila Qato — Ish-Minsitre, ish- Drejtoreshë e Autoritetit të Rrugëve (ARRSH);

Teuta Vodo — Zëvendësminsitre e Brendshme;

Toni Gogu — Kryetar i Këshillit Bashkiak të Tiranës, ish-Zëvendës Minsitër i Drejtësisë;

Vjollca Braho — Drejtoreshë e Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor;

Xheni Hatillari — aktiviste rinore.

Latest articles

Related articles