Kundërofensiva në pranverë| Demiraj: Ukrainës i nevojitet një sasi më e madhe artilerie dhe predhash


“Që të arrihet suksesi ndaj ofensivës së pranverës, të cilën, të gjithë mezi po e presim, duhet një sasi e madhe artilerie dhe predhash. Një nga problemet më të mëdha që ka Ukraina sot, është një sasi e madhe e ushtarëve profesionistë, ose e asaj që quhet sasia e trupave më të stërvitura, të cilët, një pjesë e madhe janë vrarë dhe zëvendësimi i tyre që kërkon kohë. Së dyti, tanket dhe artileria, municionet. Një sasi sa më e madhe municioni. Së treti, fuqizimi i mbrojtjes kundër ajrore.

Një pjesë e madhe e fuqisë mbrojtëse të Ukrainës, sasia e predhave të tyre është drejt zvogëlimit maksimal. Së fundmi, janë tanket, artileria e tankeve, predhat që mundësoijnë aktivizimin e tankeve”, theksoi ai.
“Që të arrihet suksesi ndaj ofensivës së pranverës, të cilën, të gjithë mezi po e presim, duhet një sasi e madhe artilerie dhe predhash. Një nga problemet më të mëdha që ka Ukraina sot, është një sasi e madhe e ushtarëve profesionistë, ose e asaj që quhet sasia e trupave më të stërvitura, të cilët, një pjesë e madhe janë vrarë dhe zëvendësimi i tyre që kërkon kohë. Së dyti, tanket dhe artileria, municionet. Një sasi sa më e madhe municioni. Së treti, fuqizimi i mbrojtjes kundër ajrore.

Një pjesë e madhe e fuqisë mbrojtëse të Ukrainës, sasia e predhave të tyre është drejt zvogëlimit maksimal. Së fundmi, janë tanket, artileria e tankeve, predhat që mundësoijnë aktivizimin e tankeve”, theksoi ai.

Latest articles

Related articles