KAS vendos: Të shkruhet emri i Ilir Metës në fletën e votimit

KAS ka vendosur që në fletën e vetmit të vendoset emri i Ilir Metës, dhe jo i Sali Berishës.

KAS me shumicë votash vendos pranimin e pjesshëm të kërkesës së PD-së sa i përket pasqyrimit të emrit të kryetarëve të partive të udhëheqësve të partive të koalicioneve Bashkë-Fitojmë në fletën e votimit. Rrëzimin e kërkesës për pasqyrimin e PD-së për shkronjat nistore të partive përbërëse për koalicionit përkatëse. Rrëzimin e kërkesës së koalicionit Bashkë Fitojmë për vendosjen emrit të deputetit Sali Berisha në fletën e votimit si drejtues si koalicionit të bashkë fitojmë.’- njofton KAS.

Latest articles

Related articles