Shpërthim në banesën e babait Leonard Dukës, armikut të Ervis Martinajt!

Një sasi tritoli shpërtheu në zonën e Freskut në kryeqytet rreth orës 03:00. Mësohet se një sasi tritoli ishte vendosur në banesën e Muhamed Dukës, të atit të Leonard dhe Elis Dukës, të njohur për armiqësinë e tyre me të shumëkërkuarin Ervis Martinaj dhe për përfshirjen në botën e krimit.

Lënda shpërthyese ishte vendosur në derën e banesës në katin e katërt të pallatit. Babai i tyre ka deklaruar se nuk ka dijeni se kush mund të jenë autorët e kësaj ngjarjeje

Latest articles

Related articles