Pashkët Ortodokse – Drejtues të PD Durrës, vizitë në kishën e Apostul Pavlit dhe Shën Astit

Drejtues të PD-së Durrës kanë zhvilluar paraditen e sotme një vizitë në kishën e Apostul Pavlit dhe Shën Astit me rastin e Pashkëve ortodokse.

Në urimin e tij në rrjete sociale, kryetari i PD Durrës, Joni Myshketa shkruan:

“Urimet me te mira nga mot Pashket miqte e mi! Pashket jane vete jeta pasi proklamojne ringjalljen e Krishtit! Ringjalljen e besimit. Ringjalljen e shpreses! E vete Jetes! Qofshin perhere te bardha per Ju e te dashurit Tuaj e mbare vendin tone! Te jene shembull per secilin prej nesh ne respekt te tolerances, dashurise, qytetarise dhe vete jetes! Nga mot GEZUAR!!!”

Latest articles

Related articles