Mesazhet e Escobar nga ShBA

Nga Indrit Vokshi

Për McGonigal dhe Ramën: Mardhënia jonë është me Shqipërinë, jo me një parti apo me një individ. Pra si tipi paralajmërimi, siç tha ai prokurori amerikan, të paguash zyrtarë amerikanë nga jashtë, quhet cënim i imteresave të Amerikës.
Për Sali Berishën: Për ne është e shkuara. Ai nuk e ndryshon dot statusin e tij nongrata dhe i papranueshëm për ne, përmes zgjedhjeve, mbledhjes së turmave apo zhurmës. Dmth ska shanse për asgjë. Është kapitull i mbyllur, veç do sorollatet kot duke sharë e duke armiqësuar njerëzit me njëri-tjetrin.

Por ka një shpresë, siç pati thënë veterani salikrat: Ay mundi amerrikanin! Kush e mundte tjetër? Dil z.Sali munde prapë amerrikanin. Rusia e këta, me armë nukleare, nuk po arrijnë ta mundin, munde ti me ipadin tënd.

Latest articles

Related articles