PD, Alibeaj: Përballë komunistëve të Marko Dajtit dhe të Metës me Berishën, ne do ruajmë të djathtën

Kryetari i Komanduar i PD-së, Enkelejd Alibeaj gjatë prezantimit të kandidatit për Bashkinë e Tiranës, Roland Bejko tha se kjo PD ka një mision, ruajtja e së djathtës.

“Kemi një mision ruajta e së djathtës, panorama politike është se e gjithë e majta është bërë bashkë dhe duan që shqiptarëve t’i krijojnë një vitrinë mes socialistëve, komunistëve Marko Dajtit apo të Ilir Metës ku u janë bashkangjitur si përfaqësuesit tanë, e djathta do përfaqësohet vetëm nga ne.

Kemi mbështetjen e SHBA, BE dhe Mbretërinë e Bashkia, pra perëndimin dhe nuk është pak që të kesh mbështetjen e perëndimit”, tha Alibeaj

Latest articles

Related articles