Basha uron besimtarët katolikë për Pashkën: Ditë e shenjtë që kremton triumfin e së drejtës

Ish kreu i PD Lulzim Basha ka uruar besimtarët katolikë me rastin e festës së Pashkës. Nëpërmjet një postimi në facebook Basha e përshkruan këtë ditë të shenjtë që kremton triumfin e jetës mbi vdekjen, të shpresës mbi të keqen, të dritës mbi errësirën, të së drejtës mbi padrejtësinë!

Postimi i Lulzim Bashës:

Të dashur besimtarë katolikë dhe ungjillorë, ju uroj nga zemra Pashkë të bekuar!
Për shumë vjet gëzuar këtë ditë të shenjtë që kremton triumfin e jetës mbi vdekjen, të shpresës mbi të keqen, të dritës mbi errësirën, të së drejtës mbi padrejtësinë!
Lutemi që kjo ditë e ngjalljes së Krishtit të jetë dita e ngjalljes së shpresës dhe besimit tek një e nesërme më e mirë dhe e sigurtë, nën mbrojtjen dhe drejtimin e Zotit fuqiplotë.

Latest articles

Related articles