Gerti lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother Vip

Me shumicë votash nga publiku, Gerti la shtëpinë e Big Brother, duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Ai ishte në televotim me Lorencin, Qetsorin, Efin dhe Kiarën

Latest articles

Related articles