Sportistët kampionë marrin gradën kolonelë ushtarakë. Ja emrat e njohur

Qeveria shqiptare është duke zhvilluar ceremoninë për dhënien e gradës ushtarake kolonel, për sportistët kampionë të Shqipërisë dhe Kosovës që kanë nderuar vendin në Lojërat Olimpike, apo edhe në kampionatet europiane dhe botërore.

Sportistët që do jenë pjesë e Forcave të Armatosura:

Luiza Gega – Kampione Europe në atletikë

Briken Calja – Kampion në peshëngritje

Majlinda Kelmendi – Kampione Olimpike xhudo

Erkand Qerimaj – Kampion Europe në peshëngritje

Alban Beqiri – Kampion Ballkani në boks

Distria Krasniqi – Kampione xhudo

Nora Gjakova – Kampione xhudo

Latest articles

Related articles