Lita: Berisha, “Nyja Gordiane” që e ka lidhur për këmbë dhe për koke opozitën

Gazetari Lavdrim Lita i ftuar në “Ora e Betit” deklaroi se Berisha është “Nyja Gordiane” që mban të lidhur opozitën dhe që kjo e fundit të ecë përpara ajo nyje duhet prerë.

Lita: Berisha është “Nyja Gordiane” që e ka lidhur për këmbë dhe për koke opozitën dhe nuk e lë të ecë. Ajo nyje duhet prerë dhe duhet të tejkalohet ky ngërç në Shqipëri me një lider që nuk di të tërhiqet, të hapë krahun siç kanë bërë kolegët e tij. Në SHBA kanë ndryshuar 7 presidentë për 30 vite.

Latest articles

Related articles