3 deputete të PD bisedë me kandidatin e PD për Tiranën: Detyrim historik me votu djathtas


3 deputete të PD, Flutura Açka, Eralda Tase Bano dhe Andia Ulliri kanë biseduar me kandidatin e PD për Tiranën dhe kanë dalë me thirrjen publike: Detyrim historik me votuar djathtas.

Një kafe me Roland Bejko
Kandidati i Partisë Demokratike, Tiranë
Sepse të djathtët e kanë – tani më shumë se kurrë! – detyrim historik:
me u ndie të djathtë
me frymu të djathtë
me votu n’të djathtë.

Latest articles

Related articles