Komunisti i fundit bën homazhe te viktimat e komunizmit

Demokratët kanë përkujtuar sot përmes një ceremonie përkujtimore 4 martirët e demokracisë së Shkodrës, të cilët humbën jetën në demonstratën e 2 prillit të 1991. Në 1991 dëshmorë ranë Arben Broci, Bujar Bishanaku, Nazmi Kryeziu si dhe Besnik Ceka.

Ceremonia në fjalë ku i pranishëm ishte komunisti i fundit në politikë Sali Berisha. Ai që del në foto familjare me Enver Hoxhën dhe Nexhmije Xhunglini, si dhe anëtarët e tjerë të byrosë është një hipokrit sadist.

Ai lejon nr.2 të tij të fusë në zgjedhje kreun e Partisë komuniste Marko Dajti pa pikë turpi, siç është e turpshme karriera e tij.

Latest articles

Related articles