“Nëse më thotë familja dil, unë do dal”/ Banorët bisedojnë/(Video)

Të mbledhur në oborr për të konsumuar kafen e mëngjesit, banorët folën edhe njëherë për vijueshmërinë e lojës së tyre.
Moderatorja Arbana Osmani u dha atyre afat deri të shtunën që të jepnin një përgjigje përfundimtare nëse duan ta vazhdojnë këtë rrugëtim apo ta ndërpresion atë.

Fotini dhe Keisi u shprehën se nëse familjarët e tyre dëshirojnë që ata të dalin nga shtëpi, atëherë ata do dalin. Gerti nga ana tjetër, tha se problem është për Qetsorin dhe Elvisin duke qenë se kanë fëmijë jashtë.

Sipas tij, ata mund të jenë trembur nga kjo situatë, ndaj u shqetësua për Qetsorin dhe Oltën.

Kujtojmë se banorët, “Prime” e së shtunës do të japin përgjigjen, nëse ata duan ta vazhdojnë akoma këtë rrugëtim, apo ta ndërpresion.

Latest articles

Related articles