Ja lista e këshilltarëve e koalicionit “Bashkë fitojmë” në Elbasan

Zbulohet lista me emrat e 52 kandidatëve të koalicionit “Bashkë Fitojmë” për këshillin bashkiak të Elbasanit.

Listën e drejton Blendi Himçi dhe mes kandidatëve ka pedagogë, arsimtarë, mjekë, ekonomistë etj.

Lista e plotë:

BLENDI HIMCI
RUDINA MITA
ANDI SHTYLLA
DORIS MADHI
ERGYS MUZHAQI
MIMOZA TRIMI
DRITAN СЕРА
VALBONA BALLIU
ARTAN KANA
AMARDA MURATI
FRANKO HAKILJA
ARMONELA MARKU
YMER BALLIU
ERJONA JAURRI
ADHURIM KIKIJA
BESA ZHUPA
GENTIAN SHABANAJ
GLADIOLA TIRANA
ERMAL BANJA
MIMOZA MOLI
DORIANO KOLDASHI
ELSA GEGA
REI JOLLDASHI
RUDINA ALLA
FLORI DYRMA
ANXHELA HALIMI
BLEDIAN SAMURRI
EDLIRA PAJENGA
SAMI QYRA
ENTELA DERVISHI
LEONARD ALLANI
ALBANA ALLIU
ZEQIR HOXHA
KLAUDIA KURTI
DONSEL GEZHILLI
DENADA ZYMA
SOPOT RESMELIU
MIRANDA DEMIRI
JURGEN KOBURI
AIDA VYSHKA
HYSNI KOTHERJA
MONIKA KALEMI
ERJON LLESHI
LEFTERI TAFA
ERIND KOKUJA
ANDUELA LUFTA
NAIM CEKA
ERINDA MYQELEFI
ENEA SALIAJ
BLERINA BIÇAKU
LEO KALIJA
XHILJOLA RUDA

Latest articles

Related articles