“Do dalësh sot po doli Keisi”/ Lorenci i përgjigjet Oltës(Video)

Duke bërë xhiro rreth pishinës Olta ka pyetur Lorencin nëse do dalë sonte nga shtëpia në rast se eliminohet Keisi.

Ajo shtoi se ka qenë vetë ai që e ka deklaruar këtë gjë.

Por Lorenci e ka mohuar dhe është shprehur se ka qenë batutë mes tij dhe Keisit.

Latest articles

Related articles