“E di cila është strategjia e Oltës?”/ Banorët flasin për Oltën

Banorët kanë nisur diskutimet në lidhje me lojën e Oltës.

Kristi ka thënë se Olta ka pasur sukses deri tani, pasi banorët kanë reaguar ndaj manipulimeve që ajo ka bërë, nëse banorët nuk do reagojnë, ajo do të “bjerë”.

Luizi është shprehur se pavarësisht ngacmimeve që ka i ka bërë banorëve në kuadër të lojës, ai ruan një komunikim me të gjithë.

E ndërsa Fotini ka thënë se Olta kalon bisedën në ofendime.

Ajo shtoi se nga mënyra se si rrethanat kanë ardhur në fillim të lojës dhe nga banorët që janë përjashtuar, Olta ka përfituar për të arritur deri këtu.

Sipas saj, nëse loja do ishte ndryshe Olta do ishte jashtë.

Visi është shprehur se Olta ka bërë një lojë” telenovelë turke”.

Latest articles

Related articles