Banorët e Big Brother Vip reagojnë të tmerruar, breshëria e të shtënave nuk ndalon, Qetsori: Kallash mo. Ishte afër…

Një breshëri të shtënash që zgjat të paktën 7 sekonda ka tronditur banorët e Big Brother Vip që ndodhesh në ambientet e jashtme të shtëpisë në momentin kur u sulmua me armë në zyrat e televizionit Top Channel.

Siç shihet në video, Qetsori, Kristi dhe Nita ndodhet të ulur jashtë kur nisin të shtënat. Kristi pyet ça ishte kjo dhe Qetsori i përgjigjet “kallash mo” dhe shton “do ketë kaluar ndonjë makinë ka qëlluar në ajër”. Banorët konstatojnë se të shtënat ishin afër tyre dhe reagojnë të tmerruar.

Nga sulmi me armë mbeti i vrarë roja i sigurisë, 60-vjeçari Pal Kola.

Latest articles

Related articles