“Të të vijë turp nga vetja”, shqiptari pret me thirrje Ramën para Institutit në Londër

Kryeministri Edi Rama ka qenë këtë të premte në auditorin e Institutit Mbretëror të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Chatham House, në një bashkëbisedim me gazetarët dhe të rinjtë shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Britani.

Mirëpo, para këtij bashkëbisedimi, kryeministri është pritur në hyrje të Institutit nga një shqiptar me brohorimat “kriminel dhe hajdut”. “Të të vijë turp nga vetja”, i thotë ai dhe në anglisht.

Latest articles

Related articles