“Pse je mërzitur”| Luizi sqarohet me Antonetën(Video)

Teksa qëndronte vetëm, Luizi i është afruar Antonetës dhe e ka pyetur se për çfarë arsye është e mërzitur.

Ndryshe nga çdo herë, ata kanë bërë një bisedë të sinqertë me njëri tjetrin.

Antoneta tha se po përpiqet të qetësohet, kështu do të mund të kontrollonte kundërpërgjigjet e nxituara, pasi ka frikë se mund të dalë nga vetja.

Luizi e pyeti nëse ajo e sheh si njëri të keq ose të mirë.

Antoneta tha se ai është njëri i mirë, por ndonjëherë e tepron duke kaluar limitet e lojës.

Luizi i tha se i’a di pikat e dobëta asaj, njësoj siç i’a di dhe gjithë banorëve të tjerë.

Ai shtoi se nuk do i’a përdorë asnjëherë, pasi prej saj nuk ndihet “me shpatulla pas murit”.

Latest articles

Related articles