Olta: Kristi ka qejf Kiarën/Përgjigjet banorja: Kush s’më do mua?(Video)

Olta ka nisur të ngacmojë Kristin teksa ishin ulur të hanin darkën. Ajo i’u drejtua Qetsorit dhe Deas duke i thënë se Kristi ka qejf Kiarën.

Kristi u shpreh se Olta të njejtën gjë i thotë për të gjitha vajzat e shtëpisë.

Teksa ajo i’a tha Kiarës këtë gjë, kjo e fundit u përgjigj duke thënë “kush s’me do mua”.

Por Olta ka vazhduar të këmbëngulë në atë ç’ka shprehu, madje duke i thënë në sy Kiarës dhe Kristit se ata kanë kimi me njëri tjetrin.

Ajo shtoi se Kiara ka më shumë kimi me të se sa me Luizin.

Latest articles

Related articles