Emri i një vajze tjetër tatuazh në trupin e Luizit,Kiara: E paske bërë…

Luizi dhe Kiara kanë biseduar mbrëmjen e djeshme lidhur me tatuazhet që ka në trup këngëtari.

Gjatë bisedës Luizi ka treguar se në trupka emrin e një femre tatuazh që e ka mbuluar pas ndarjes me të. Duket se reagimi i Kiarës ka qenë tepër normal teksa thjesht i tha: Ti e paske bërë rrugë me këto.

Kujtojmë se brenda shtëpisë Luizi ka bërë një tjetër tatuazh ku është syri i Vëllait të Madh dhe firma e Kiarës.

Luizi: Ky është një tribal

Kiara: Pse e ke bërë këtë

Luizi: Kam patur një emër të shkruar dhe i kam rënë përsipër

Kiara: E paske bërë rrugë me këto emrat

Luizi: Epo kësaj nuk kam ça ti bëj unë, lazer? Kam qenë 19-20 vjeç kalama

Latest articles

Related articles